Symbolic and Numeric Algorithms for Scientific Computing

~~ In honor of Professor Bruno Buchberger's 70th birthday and of


.StudIT 2012 Timisoara.

Initiatorii proiectului Stud IT sunt: Asociatia Studentilor in Stiinte Exacte din Universitatea Timisoara, organizatie nonguvernamentala, avand ca scop promovarea si apararea intereselor studentilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, cat si implicarea lor in diverse activitati de voluntariat si educationale care ar contribui la dezvoltarea lor socio-profesionala si ar influenta pozitiv evolutia comunitatii din care fac parte precum si Departamentului de Informatica din cadrul Facultatii de Matematica si Informatica, Universitatea de Vest din Timisoara. Proiectele vor fi trimise pana in data de 15 aprilie 2012. Daca nu au fost trimise din diferite motive pana in data respectiva, proiectele vor fi descalificate.

Se va desfasura o preselectie in urma careia se vor alege cele mai bune proiecte.

Website: www.studit.ro


.In atentia studentilor an II (informatica cu predare in limba romana si engleza) Luni, 23 mai 2011, ora 16:20, sala A02 va avea loc prezentarea temelor propuse pentru licenta din 2012. Studentii vor asculta prezentarile facute de cei ce au propus temele si vor putea pune intrebari in legatura cu acestea.


13th International Symposium on Symbolic and Numeric Algorithms


toată ţara ce promovează excelenţa în informatică şi programare. În prezent, infoarena este principala sursă de pregătire pentru cei mai buni elevi şi studenţi români. Ne mândrim cu o arhivă de peste 1000 de probleme, zeci de concursuri online, evaluator automat 24/7, numeroase materiale educaţionale şi o comunitate de peste 13000 de utilizatori.

Despre Algoritmiada:

şi este unic în ţară, deoarece găzduieşte concurenţi de la elevi de gimnaziu până la absolvenţi de facultate şi doctoranzi. Anul acesta au mândrim cu 360 de concurenţi şi cu o participare record în rândul studenţilor. În urma celor 3 runde de calificare online, cei mai buni 45 de finalşti urmează să se întreacă la runda finala. Editia din acest an va fi gazduita de Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

premiile acordate vor fi in valoare de 3000 EUR.

Program:

infoarena.ro/algoritmiada-2011/runda-finalaalt logo

Facultatea de Informatica organizeaza prin organizatia ASII ( http://asii.ro/ro/ ) un concurs national pentru studenti si elevi. Toate informatiile sunt pe web: http://www.fiicompetition.ro/f11/

. 26.02.2010 Academia Siemens pentru Administrarea Serverelor Unix

Noi perspective SIEMENS pentru tine!

Inscrie-te astazi la Academia Siemens pentru Administrarea Serverelor Unix - un program de instruire profesională dedicat studenţilor, masteranzilor, tinerilor absolvenţi şi persoanelor deja calificate în administrarea serverelor Unix şi domenii conexe.Programul nostru iti asigură cadrul teoretic şi practic necesar în domeniul administrării serverelor, reţelelor şi al stocării datelor precum si un mediu ce stimuleaza dorinta ta de studiu. Iti oferim mai multe detalii pe www.siemens.ro/SiemensAcademy

Pentru a vedea cat de usor e sa obtii certificatul unei cariere de succes in SIEMENS, expertii nostrii iti stau la dispozitie in cadrul unor prezentari dedicate special pentru tine!

NU EZITA si participa Vineri 26 Februarie - ora 11:00 sau Vineri 05 Martie - ora 14:00, Locatia UVT - Sala 045C.

Startul carierei tale IT incepe aici!


Evenimente (last edited 2012-04-09 23:33:22 by localhost)